Lägg in en ny annons

Välkommen att skapa din annons här nedan. Det är helt gratis att annonsera i 30 dagar, och detta kan du göra om och om igen. För 60 dagar eller 365 dagar kostar det lite granna, men inte mycket (se priser nedan). Innan annonsen publiceras betalar du via PayPal eller med kredikort genom PayPal. Du behöver inte registrera något PayPal konto, utan kan betala med kort ändå.

Vinterforvaring.se har även en Facebooksida (sök Vinterforvaring.se på Facebook) och här lägger vi in alla nya betalannonser. Det är en mycket uppskattad kanal att synas på med, som du får på köpet. Gå gärna in och gilla sidan, så ser du vad som sker där.

Vinterforvaring.se har ett utmärkt samarbete med appen Vinterlagra – det är en App för dig som hyr ut lokaler, som utan kostnad hjälper dig som uthyrare att sköta planeringen och boka kunder direkt i appen. Du får stenkoll på alla bokningar ut utlämningar, kunden som bokar betalar bara 99 kr per bokning för nyttan av tjänsten. Läs gärna mer om Vinterlagra appen i vår sektion här på vinterförvaring.se.

Så, nu hoppas vi du känner dig välinformerad – och vill skapa din annons här nedan. Vi törs utlova goda resultat på din annons!

  • 1 Välj typ av annons
  • 2 Checka ut
  • 3 Betalning
  • 4 Slutför