Guide till dig som hyr ut lokaler för vinterförvaring

Vi vill mycket gärna att du som hyr ut lokaler för vinterförvaring av bilar, båtar, husbilar, mc, etc finner Vinterförvaring.se vara en mycket värdefull plattform. Dels för att kunna annonsera ut dina lediga platser och snabbt finna kunder. Dels för att du ser prisfördelar av att annonsera här jämfört med andra ställen (ingen nämnd, ingen glömd…). Men även för att du kanske kan få ett tips eller två om vad som kan göra din verksamhet ännu bättre, effektivare, säkrare, roligare -> och därmed öka din förtjänst och dina kunders nöjdhet med era tjänster. Vi vill ge några små tips, som du kanske inte känner till eller har tänkt på sedan tidigare;

Ange inte exakt plats. Skriv inte ut exakt information om vart din vinterförvaringsplats finns. Det uppskattas både av dina nuvarande kunder och potentiella kunder att kriminella element inte så lätt hittar till era lokaler.

Säkerhet och åter säkerhet. Det finns ju en hel del att tänka på från larmade lokaler, videoövervakning, stängsel, stenar, ja, det kan inte bli för mycket av denna vara helt enkelt.

Om olyckan ändå är framme. Försäkringsfrågan är ju något som kunderna ofta undrar över. Skall de ha egen försäkring? Vilken typ? Har ni någon försäkring medans mitt fordon står hos er?

Praktiskt skydd av fordon och lokal. Finns det risk för oljespill på golvet? Vill du förebygga att dörrarna från fordon slår i väggen med ledsen kund (och ledsen lokalägare) som resultat? Blir det lite dammigt i lokalen även om den är ren. Kanske vill du erbjuda kunderna biltäcken under förvaringen? Svaret på alla dessa frågor stavas – hör med Toplift.se

Denna sida är under uppbyggnad, mycket mer information kommer löpande. Kika tillbaks snart igen.